Firsttajmer !

Så här ser alltså en nöjd fiskare ut. Tredje kvällen, första firren med mitt vackra kastspö ! Denna lilla aborre var nog lika förvirrad som jag när han blev uppdragen ur tryggheten sin, stackarn. Tror det var säkert 6-7 år sedan jag fiskade för att faktiskt fånga. Vanligtvis sitter jag där med mitt metspö utan mask på kroken mest bara för lugnet och sällskapets skull.
(även den här bilden har jag lånat av min snälla mamma -)


Efter att ha suttit på Vännäs konstförenings utställning halva dagen och sedan traskat runt i höggräs, skogssnår och träskmark i kanske fyrti minuter innan vi hittade något fiskebart vatten så däckade jag ganska bums när jag kommit hem, kläder å allt. Typ.
I morgon är det då midsommar och det spås finfint väder, vilket är helt ok med mig. Väntar mig härligt folk och god mat, tror nog inte att jag blir besviken.
Puss på er folket ♥

Sa ju det -


Menar, hur gullit äre inte?! :D
Och på bilden här under har vi mig själv och Valter, som alltså kom på att jag verkligen hade fiskenöd. Eller nåt. Tur för mig vare iaf!
Har stulit bilderna från min kära moders blogg.

Detta fält måste fyllas i

Har klippt färdigt alla gräsmattor som ska klippas. Har inte gjort så mycket annat idag. Druckit kaffe, funderat..

Igår fick jag paket minsann! Ett superfancy kastspö i svart och rosa med metallicrosa detaljer, har då aldrig sett nå så gullit förr. Fick inge napp på invigningen men vi ska testa ikväll igen, bonden och jag med mor och fika i hand. Det är otroligt skönt att få komma ut hit och bara få tänka klart ett tag. Väldigt uppskattat.
soiletgo


Tänk vad lillebror är bra :)

Efter en skön bastutur nere vid sjön avnjuter vi MasterMind och Viba Femba -

nostalgi ♥

RSS 2.0